Supervision

Metodetræning for team

For lærere, pædagoger, psykologer, konsulenter og ledere m.m.

Hver session har fokus på deltagernes tilegnelse af en valgt metode, eksempelvis iKON eller Narrativ Team-refleksion. Hver session tager udgangspunkt i en case fra deltagernes egen hverdag.

Til at starte med i forløbet er det mig, der er procesleder. Efterhånden som teamet bliver mere fortrolig med den valgte metode, tager de selv proceslederrollen og jeg træder ud på sidelinjen som assistent. Det handler om, at teamet bliver selvkørende metodisk, således at de efter forløbet kan reflektere og lede processer via den valgte metode.

Der aftales almindeligvis et forløb på minimum 4 gange og jeg kan køre ialt ca. 6 timers supervision pr. arbejdsdag. 

Fortløbende supervision

For psykologer, pædagoger, lærere, ledere, sygeplejeresker, læger, konsulenter og andre fagfolk, der arbejder med mennesker.

Jeg tilbyder ligeledes supervision til psykologer der er i et autorisationsforløb.

Hver session foregår almindeligvis på din arbejdsplads og tager udgangspunkt i systemisk, narrativ og kognitiv teori med fokus på realistiske og effektive handlinger i praksis.

Der planlægges almindelig vis et forløb på minimum 3 sessioner, hvor deltagerne hver gang medbringer en case fra egen hverdag.

Jeg har gennem årene udviklet en del metoder, der kan anvendes i forbindelse med supervision, refleksion og teamsamarbejde. Her under kan du se en række introduktionsvideoer for to af disse. Tjek også sektionen download, hvor du finder gratis materiale til metoden iKON. Du kan ligeledes læse mere om metoden Narrativ Team-refleksion på Frydenlunds hjemmeside.