Foredrag

Jeg holder foredrag for fagfolk og forældre, der skal løse praktiske opgaver. Teori, empiri og evidens er naturligvis vigtige afsæt, men fokus bør altid ende på praksis og på konkrete løsningsforlag.

Som tilhører skal man opleve sig fuld af energi og klar til kamp, når jeg er færdig med at snakke. Derfor er humor, energi og kant vigtige krydderier, når det handler om fagligheden bag det gode børneliv.

Læs feedback her 


Endnu en gang mange TAK for din indsats i lørdags. Der har været RIGTIG GOD FEEDBACK på dagen blandt det pædagogiske personale. -Jeg vil høre om du har mulighed for og lyst til at FORTSÆTTE samarbejdet med os?
— Marco Anders Damgaard, Skoleleder.

Hvem er målgruppen?

Målgruppen kan enten være forældre til skolebørn, og/eller den kan være fagprofessionelle, dvs. lærere, pædagoger, psykologer, konsulenter, socialrådgivere, politikere, ledere, studerende og mange andre.


Tusind tak, kære Rasmus, for en helt FORRYGENDE aften. Dit foredrag var også meget UNDERHOLDENDE, og det er længe siden, at jeg ligefrem har fået ondt i maven af at grine så meget. Kom snart igen.
— Susanne Eisler Caspersen

Hvilke emner er i fokus?

Alle foredrag tilpasses den konkrete kontekst, men man kan være sikker på, at jeg altid:

 • Har mere fokus på paksis end på teori

 • Er positiv, engageret og målrettet

 • Provokerer lidt, men altid med respekt og et lille smil.

Det kan eksempelvis handle om:

 • Moderne klasseledelse i praksis: Ro & Fokus

 • Den moderne børnetype & de digitale udfordringer

 • Opdragelse og familieopgaver

 • Systematisk arbejde med problemadfærd

 • Kaosklasser og problemkultur på skolen

 • Inklusion: Nok i teori, men mest i praksis

 • Pædagogisk team-samarbejde: Fokus på opgaven

 • Kommunikation under press: Dialog og organisering

 • Fra daginstitution og skole: Den gode overgang

 • AKT 2.0: Den interne ressourceperson


Et foredrag, der er YDERST relevant for alle, der har berøring med INKLUSION! Super fed og sjov oplevelse, tak for underholdning uden omsvøb.
— Louise Søndergaard Sørensen

Hvad koster det?

Vi har faste, men meget rimelige, priser for foredrag.

Pris afhænger af, hvilket omfang arrangementet har tidsmæssigt. Alt det kan du få at vide, ved at kontakte sekretariatet.


Tak for et godt oplæg på vores konference Rasmus Alenkær. Der er SUPER gode tilbagemeldinger fra deltagerne og det takker vi for.
— Marianne Engebjerg Nielsen, Dansk Socialrådgiverforening

Hvordan booker man?

 1. Hvis du allerede ved, hvad du vil have, så skal du tage kontakt til vores sekretariat via mail eller telefon: Louise@alenkaer.dk eller tlf. 26 21 21 39. Det er i det hele taget bedst, at ringe til Louise først, da det er hende, der suverænt har styr på kalender, priser og formalia.

 2. Hvis du gerne vil tale uforpligtende med Rasmus Alenkær om et eller flere arrangementer, så book et telefonmøde via louise@alenkaer.dk eller skriv en mail til rasmus@alenkaer.dk. Så finder vi ud af, hvad dine behov er og hvad den bedste løsningsmodel vil være.

 3. Når der er fundet en dato og des lige, vil Louise hjælpe med formulering af en kontrakt.

 4. Skal du bruge en lille præsentationstekst, kan du få det ved at skrive en forespørgsel om det. Skal du bruge pressebillede, kan du hente det via linket.

 5. Inden arrangementet skal du påregne et tlf. møde med Rasmus Alenkær, så alle er enige om form og fokus.