Smagen af blæksprutte

Man ved det er efterår, når sandalerne udskiftes med gummisko. Således også i dag, hvor jeg besøgte en 4. klasse på Bramdrup Skole. Det var første besøg af en lang række på skolen, hvor jeg netop er startet på et udviklingsprojekt. Vi har i størst muligt omfang droppet møder i mødelokaler, til fordel for udvikling der ude, hvor børnene er - i klasselokalerne. Sådan skal det være.

Anyway... snakken faldt på “smagen af blæksprutte” (... som snakken jo almindeligvis gør på mellemtrinnet...):

Pige: Rasmus, har du smagt blæksprutte?
Mig: Ja, det har jeg faktisk.
Pige. Orv! Spiste du også skoldkopperne?
Mig: Øhh...
Pige: Ja, dem der kan suge sig fast.
Mig: Nå... sugekopperne... nej... men til gengæld har jeg smagt en haj. Den smagte af fisk.
Pige: Ja, det siger jo lidt sig selv, for den er jo også en fisk. Kommer du igen i morgen?
Mig: Det kan du tro.
Pige: Jamen så hej hej.

Kids... gotta love ém...