Et godt råd fra en dreng med seperationsangst

I dag har jeg haft besøg af en 12årig dreng, der kæmper med separationsangst. Den viser sig ved, at han har svært ved at sove hos kammerater eller tage på overnatningstur med sin sportsklub. Det er der i øvrigt mange børn, der bøvler med.

Ved dagens session fortalte drengen, at han havde klaret den challenge (...ung lingo for "udfordring"...), som vi havde aftalt: Han havde sovet på stue med 3 kammerater på et hotel. Bravo!

Jeg spurgte ham, hvilket redskab han havde brugt, -og han svarede (i min formulering):

"Det hjælper, hvis man tænker mere på den næste dag, end på at sove. For når man næste dag vågner i sin egen seng - ikke mors eller fars - med alle kammeraterne omkring sig, så er det verdens bedste følelse. -Så lukkede jeg øjnene...og det var det!".

Giv gerne det gode råd videre.