Numerologi

Over formiddagskaffen surfede jeg lidt rundt på nettet, for at tjekke det seneste nyt m.m. på mit fagfelt. Af en eller anden årsag kom jeg ind på hjemmesiden til en kvindelig numerolog (navnet udelader jeg i denne omgang - for det kan jo ændre sig i løbet af dagen, hvis de magiske tal-energier forskyder sig).

Den pågældende numerolog var (efter eget udsagn) specialpædagogisk udfordret i sin skoletid, men da hun fandt numerologien forsvandt alle regneproblemer. Hun skulle bare forstå tallenes energi. Hun har også kureret angst og søvnproblemer hos børn via sine tal-sessions. Faktisk kan man købe en session til sit spædbarn og helt undgå problemer resten af dets liv.

Verden står nemlig åben for os alle, -det handler ikke om andet end energi: Citat: "Størstedelen af os tror, at aspekter som arv og miljø afgør vores liv. Med mit numerologiske syn på livet, ser det anderledes ud. Energierne i vores navne definerer vores livsoplevelse".

Uddanner man sig til numerolog på hendes numerologuddannelse skal man i øvrigt ikke gøre andet, end at møde op. Det står der i hendes uddannelsesmanual. Hun tror ikke på eksamen, men mere på energi.

Og så tænkte jeg to ting:

1. Det er da det, vi skal. Ud på skolerne med nogle numerologer, så alle de ting vi bøvler med, herunder integrationsproblematikker, problemadfærd, social belastning, tilknytningsproblematikker, ordblindhed, alle fysiske og psykiske handicap og naturligvis de allestedsnærværende sorgprocesser som resultat af skilsmisse, alvorlig sygdom og dødsfald i familien, for blot at nævne nogle få. Det handler jo bare om tal og energi.

2. Hvem hulen hopper på ovenstående? Hvem betaler penge for den slags? Hvem bruger tid på det?

Man må efter min mening være numerolog, blomsterhealer, vibrationsspecialist eller trommeguru, lige så tosset man vil. Men jeg finder det uetisk, når man lover lette løsninger på alvorlige problemer til bekymrede forældre, hvis man ikke har seriøs rygdækning for sine postulater.

Læs på Facebook