5 gode råd til eksperterne

Julen er for alvor sæson for punkt-lister med gode råd fra "eksperterne". Der er hele tiden lige 5 gode råd om eksempelvis sprøde svær på flæskestegen, om afholdelse af jul i skilsmissefamilien, om at undgå forstoppelse, julefrokost-utroskab, gaveudpakningskaos og julestress, og om at overleve det årlige besøg af den mavesure svigermor, m.m.

Det er lige ved, at der er flere lister med gode råd, end der er folk til at læse dem. 

Derfor har jeg valgt at vende det hele lidt på hovedet, og har lavet en 5-punkts liste med gode råd til de eksperter, der påtænker at lave en 5-punkts liste med gode råd. Ja, jeg kan godt se ironien. Men min liste er som følger:

1. Lav ikke en liste med gode råd. Vi har rigeligt allerede.
2. Lav ikke en liste med gode råd. Vi har rigeligt allerede.
3. Lav ikke en liste med gode råd. Vi har rigeligt allerede.
4. Lav ikke en liste med gode råd. Vi har rigeligt allerede.
5. Lav ikke en liste med gode råd. Vi har rigeligt allerede.

Læs bloggen på Facebook