Glem deltid

For nylig kunne vi konstatere, at børn i stigende grad bliver stressede og må meditere i skoletiden. Pyt med det, lyder det nu i en ministeropsang i Berlingske. Stik børnene nogle flere institutionstimer på "fleksible" tidspunkter, så mor og far kan tjene flere penge. Glem deltid og kom i gang, så fremtiden sikres. 

-Men stop holdt...fremtiden tilhører jo børnene, og hvis de går tidligt ned på stress, så er der jo ingen til at forsørge os, de gamle. Jeg forstår det ikke helt. Trygge børn er dem, der oftest bliver kreative, innovative, højt præsterende og ...glade. Jeg troede det var det, vi gik efter (?).

Stod det til mig, skulle der meget mere deltid ind over de danske børnefamilier. Som jeg siger til mine stress-klienter: "Du kan selv vælge, om du vil bruge sommerferien rig og bekymret i New York, eller om du vil grine din røv i laser sammen med ungerne på Vejers Camping". 

Jeg håber, at folk også i fremtiden kan vælge kvalitetstid med børnene frem for penge. Faktisk tror jeg, at vi bliver rigere som samfund af det valg.

Læs på Facebook